Nou programa de cursos i tallers de primavera!

Ja tenim aquí el nou programa de cursos i tallers de primavera! A partir de divendres 25 de març podràs fer la teva inscripció tant en línia com presencialment (Avinguda de Gràcia, 16) als cursos i tallers que tindran lloc del 25 d’abril al 22 de juny a l’Ateneu Santcugatenc.

Un trimestre més oferim una completa programació amb cursos de totes les branques: Joves, Benestar, Idiomes, Fotografia, Formació, Dansa, Coneixements i Lleure, Narrativa i Literatura, Art i Manualitats, Jardineria, Humanitats, Informàtica, Cuina… Seguim amb la col·laboració amb el Museu del Còmic, i tenim novetats per a tots els gustos! Propostes innovadores de professors de sempre com la del taller Francès a través de la música, amb Anne Calme, Àngel Guimerà: De mar i cel a La filla del mar, amb Rosa Dopazo o Photshop per a principiants amb Axel Cayuela.

 

També us avancem noves incorporacions a l’equip docent com la de Víctor López amb el Taller d’experimentació poètica i literària, Francesc Borràs amb Poder i desigualtat, Victoria Llop amb Chopin en concert o Viatjant amb Franz Liszt o els monogràfics de botànica amb Myriam Valenzuela.

 

Ah, no us oblideu que mantenim una petita oferta formativa pels que prefereixen continuar fent els cursos en línia.

 

Descobreix tots els secrets que amaga el nou programa, on també hi trobaràs la programació cultural de tot el trimestre.

 

Aviat el tindrem també en paper, però de moment us el deixem en format digital perquè penseu bé quin curs us interessa i no quedar-vos sense places. A partir del divendres 25, obertes inscripcions!