Comencen els ‘Vespres al pati’ 2018

Vespres al pati és un cicle de música organitzat per l’Ateneu que arrencava el passat 2017 amb tres propostes de músiques d’autor i músiques del món, de la mà de reconeguts músics de l’escena catalana. L’any passat hi van passar artistes com ara Adrià Plana, Vic Moliner, Pau Figueres, Rusó Sala, Aleix Tobias, Míriam Encinas Laffitte o Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbach.

Enguany els Vespres al pati engeguen motors aquest divendres 25 de maig, amb la visita per primer cop a la ciutat de Shamrock Vagabonds. Els Vagabonds són  un grup de folk britànic i americà format per Lluís de Puig, Gina Woods i Elihenda Haddock. El projecte neix d’una jam session a la sala Jamming del barri de Gràcia ara fa 3 anys, i ja porten gairebé un centenar concerts a les esquenes.  Les harmonies creades a varies veus és un dels trets característics del grup, a més d’una batec instrumental molt potent basat en el so de guitarres rítmiques, bombo i un violí com a complement melòdic de les veus. El seu directe és una autèntica festa. En aquesta ocasió comptem amb la col·laboració del santcugatenc Albert Solà, que ja ha col·laborat en directe amb el grup en diverses ocasions i que ara fa temps que no el sentim en directe a la Sant Cugat.

Els Vespres al pati continuen juny i juliol a l’Ateneu, no et perdis aquesta primera cita. A les 20.30h a l’Ateneu, entrada gratuïta!

 

Notícies
Ateneu Santcugatenc Mapa