Òpera entre copes

Aquest trimestre a l’Ateneu farà gust d’òpera. I és que comencem el cicle ‘Òpera entre copes’, en col·laboració amb la recent nascuda associació d’òpera de la ciutat Apròpera.

L’Òpera entre copes és un cicle de conferències sobre òpera que inclourà algunes petites actuacions i més sorpreses, i que pretén desencarcarar el gènere, treure’l de les grans sales i que això ens permeti, precisament, conèixer-ho des de més a prop. I ho farem de la mà de Marc Sala, tenor reconegut i també president de l’associació Apròpera. Tot això amb una copa de vi de diferents vins del celler Albet i Noya, perquè més de conèixer l’òpera coneguem el vi de la terra.

Tot això serà el primer dimarts de mes a les set de la tarda, d’octubre a desembre, i l’entrada a cada sessió té un cost de 5€, 4€ per a sòcies i socis de l’Ateneu i d’Apròpera.

La primera cita serà dimarts 1 d’octubre a les set de la tarda, i parlarem de ‘Turandot’. El dia 5 de novembre serà el torn de ‘Doña Francisquita’, i la darrera cita aquest trimestre serà el 3 de desembre per a parlar de ‘Cavalleria Rusticana’ i ‘Pagliacci’.

I per anar obrint boca… dimarts 17 de setembre a les 19 h Sala ens oferirà una sessió dins del cercle d’Arts, gratuïta, parlant de l’òpera com a art total. Vens?

Notícies
Ateneu Santcugatenc Mapa