Jardí de l'Ateneu

Ja tenim bar a l’Ateneu!

Ja fa 2 anys que vam arribar a la nova seu i des que vam arribat no hem parat de rebre preguntes de persones sòcies, usuàries i veïns del barri que quan tindríem un bar per prendre alguna cosa i gaudir del bonic pati de l’Ateneu. Doncs ja ha arribat aquell moment!

Des del passat 24 d’octubre està en marxa el Jardí de l’Ateneu, el nou projecte gastronòmic de Sant Cugat, en aquest cas en format foodtruck i que trobareu al pati de la nostra seu. El Matías Luna és l’amfitrió, després d’haver guanyat un concurs públic que l’Ateneu va convocat per triar la proposta més. Gastronomia saludable, ecològica i de proximitat, amb gestió d’acord amb els valors de l’Ateneu, incloent-hi una bona gestió mediambiental. Així, podrem gaudir de de plats internacionals com els tacos, fusionats amb una visió moderna de la cuina mediterrània. Esmorzars, plat del dia, entrepans i platets per compartir.

L’establiment obrirà, durant els mesos d’hivern, de 9 a 20.30 h ininterrompudament durant i de 9 a 22 h durant els mesos d’estiu, a més dels dissabtes de 10 a 13 h durant tot l’any.

Vine a compartir amb nosaltres l’Ateneu i maridem-ho l’allò més bé!

Notícies
Ateneu Santcugatenc Mapa