Nova convocatòria per tenir un hort a Sant Cugat!

Fins el 15 d’abril està obert el termini d’inscripcions per accedir a un hort urbà a Sant Cugat. I és que a l’Ateneu ampliem el projecte d’horts actual, iniciat el passat 2017 a partir de l’adjudicació per concurs d’un terreny municipal al carrer Amposta. Ara, també per adjudicació a través de concurs, ampliem aquest projecte amb la incorporació del terreny contigu.  

De la mateixa manera que els horts ja en marxa, es tracta d’un projecte de cultiu ecològic on la gestió i assessorament en el cultiu es farà des de l’Ateneu.

L’entitat ja ha posat les parcel·les a disposició dels usuaris i col·lectius que ho sol·licitin mitjançant un formulari al nostre web (www.ateneu.cat) o a la secretaria de la seu (av. de Gràcia, 16), fins al 15 d’abril. Entre tots els sol·licitants es farà un sorteig públic, havent-hi prioritat per als socis i sòcies de l’Ateneu en primer lloc i residents a Sant Cugat en segon lloc. El sorteig tindrà lloc el proper 18 d’abril a les sis de la tarda a la sala d’actes de l’Ateneu.

No perdis aquesta oportunitat de tenir un projecte d’hort i consulta les bases!

 

Notícies
Ateneu Santcugatenc Mapa