Ball dirigit, taller de l'Espai de Lleure de l'Ateneu

Dia Mundial de la Salut Mental

El passat 10 d’octubre celebràvem el Dia Mundial de la Salut Mental.

A l’Ateneu, com ja és sabut, tenim l’Espai de Lleure, un espai de trobada, relació i lleure per a persones que pateixen un trastorn mental o problemes de salut mental de llarga durada.

L’Ateneu també forma part com a entitat de la Taula de Salut Mental de l’Ajuntament. I aquesta taula no podia passar per alt un dia com aquest. Dissabte 20 d’octubre de 10 a 14 h estarem a la plaça Quatre Cantons formant part de la fira de la Fira d’entitats entorn de la Salut Mental organitzada per l’Ajuntament, on trobareu informació de l’Espai de Lleure i d’altres entitats, música en directe i un petit aperitiu i pica-pica.

Però el Dia Mundial de la Salut Mental el celebrarem per partida doble. Dijous 25 a les 19 h, a l’Ateneu, xerrada gratuïta ‘El trastorn de les emocions: el trastorn bipolar’, a càrrec de la Dra. Íria Grande, psiquiatra de l’Hospital Clínic de Barcelona i professora associada de la Universitat de Barcelona. Presenta  Assun Reyes, metgessa jubilada d’atenció primària i membre de la Fundació Congrés Català de Salut Mental

És una bona ocasió per què el moviment social de persones, professionals i entitats de l’àmbit de la salut mental es facin visibles per tal d’arribar a la ciutadania. Suma-t’hi i compartim aquestes estones!

Notícies
Ateneu Santcugatenc Mapa