Casals d’estiu a l’Ateneu

Ja estan obertes les inscripcions per fer Casals a l’Ateneu, i no badeu que les places volen! La darrera setmana de juny, tot el juliol i la primera de setembre, els infants de 4 a 12 anys que ho vulguin tenen un munt d’activitats esperant-los a l’Ateneu.

Quina és la proposta horària que fem? Doncs teniu tres opcions: o només matí de 9 a 13.30 h, o bé matí amb dinar allargant-ho fins les 15.30 h o bé tot el dia amb dinar inclòs de 9 a 17 h. Ah! I a més tenim un servei gratuït de bon dia de 8 a 9 h. Fem descomptes per a germans i per inscripcions de 4 setmanes o més. Els preus totals varien segons l’horari triat.

I què fem? Aprenem jugant. Enguany cada setmana gira entorn d’una de les àrees de la programació de l’Ateneu (cuina, benestar, jardineria…), i els tallers i activitats específiques giraran entorn una temàtica cada setmana. I la resta del temps que no fem tallers anem a la piscina, d’excursió, fem jocs d’aigua o juguem i ens relaxem a la sala de Casals.

Vols més informació? Escriu-nos a secretaria@ateneu.cat. Vols saber els preus? Consulta’ls. I vols apuntar algun infant? Vine directament a l’Ateneu abans no s’acabin les places!

 

Notícies
Ateneu Santcugatenc Mapa