Taller d’aprofitament de suro a la nova ubicació del Mercat de Volpelleres

Al 2022 l’Ecoateneu organitza Mercats de Pagès tots els dissabtes de 9 a 14 a Volpelleres (plaça del Mercat) i Mira-sol (davant el casal de Mira-sol), a banda dels dos mercats mensuals a la Plaça de Sant Pere. No et perdis cap i gaudeix fent una compra responsable amb productes de temporada, proximitat i ecològics. Hi trobaràs fruites i verdures, mel, pa, carn i embotits, ous, formatges, oli i molt més!
Al juny estrenem la nova ubicació del Mercat de Volpelleres a la Plaça del Mercat amb un taller el dissabte 4 de juny per aprendre a aprofitar el suro!
 
L’associació MIRA ens proposa aquest taller gratuït per aprendre a aprofitar i reutilitzar els taps de suro amb la finalitat de crear llosetes per a diferents usos com catifes de bany o d’habitacions, quadres de paret i especialment per a protegir de la humitat les caixes que es troben en espais com a magatzems, garatges i trasters, ja que el suro és bio absorvent.
El taller començarà a les 10.30 h al mateix mercat i és indicat per a majors de 16 anys. Si voleu participar només heu de portar fil de pescar.
Per a més informació, escriu a ecoateneu@ateneu.cat o visita www.ateneu.cat/ecoateneu
Scheduled Ecoateneu Activitats