Dissabte 10 de juny, Mercat de 2a mà!

El Mercat de 2a mà que organitza l’Ateneu és un espai que busca donar una altra oportunitat a aquells objectes que ja no necessiten però que encara són útils. El proper mercat serà el dissabte 10 de juny de 10 a 20 h a la Rambla del Celler de Sant Cugat

Pots intercanviarregalarvendre o comprar. És un mercat no professional i obert a tothom, que està en sintonia amb els criteris de sostenibilitat de l’EcoAteneu: Reduir, Reciclar, Reutilitzar i Repensar.

Aquest és un mercat entre particulars i no hi podran participar professionals ni botiguers. Es poden vendre, donar, intercanviar o comprar tots aquells objectes que no siguin nous, és a dir, articles de segona mà nets i en bon estat (mobles, llibres, roba, joguines, material informàtic, antiguitats, col·leccionisme, complements….). Queda exclosa la venda, intercanvi o donació d’articles procedents d’estocs o en mal estat, així com artesania, aliments o animals.

Per posar-hi parada cal inscriure’s prèviament. Les inscripcions per posar parada en aquest mercat s’obriran el 22 de maig per persones sòcies i el 29 de maig per a la resta de persones.

Si vols comprar, vine i passeja’t entre objectes que busquen una segona vida! A més a més, aquest Mercat serà molt especial perquè tindrà lloc un taller de construcció de materials reciclats i un concert a càrrec de Rocco Papia. Tota la info d’aquest esdeveniment aquí.

T’hi esperem!

Scheduled ical Google outlook Ecoateneu Activitats
Rambla del Celler Mapa