Mercat de 2a mà de primavera

Aquest dissabte Sant Cugat torna a ser ciutat de mercats! I és que és d’aquells dissabtes que des de l’Ateneu oferim Mercat de Pagès i Mercat de 2a mà alhora, tots dos emmarcats dins l’EcoAteneu, un segell que agrupa les activitats que organitzem dins el marc de la sostenibilitat.

El Mercat de pagès s’organitza cada 2n i últim dissabte de mes des de fa més de sis anys, de 9 a 14 h, a la Plaça de Sant Pere, i és un espai de venda directa de productes ecològics. Per omplir el cistell de coses que fan l’olor de la terra.

El Mercat de 2ª mà s’organitza 4 cops l’any, i es un espai de compra-venda o intercanvi de tot allò que t’omple la casa i no saps què fer-ne. Aquest dissabte tornem a exhaurir les places per posar-hi parada, amb gairebé un centenar de parades de 10 a 20h a la Rambla del Celler. Un mercat que enguany ens ha demostrat ser una activitat d’èxit aclaparador, i és que no només els santcugatencs volen vendre les seves coses sinó que també els agrada passejar-s’hi i comprar-ne! A Sant Cugat ens agrada donar una segona visa a les coses…

Així què, aquest dissabte sortiràs de mercats?