Mercats de Pagès a Sant Pere i Mira-sol i dinar de Nadal a Mira-sol
Dissabte 16 de desembre de 9 a 14 h, pots fer la teva compra de producte ecològic i de proximitat tant al centre de la ciutat (al Mercat de Pagès de la plaça de Sant Pere), com davant del Casal de Mira-sol (Mercat de Mira-sol).
El Mercat de Mira-sol és setmanal i està dinamitzat per la Xarxa de Consum Solidari. Aquest dissabte podràs gaudir del Dinar de Nadal que prepara l’Escola d’Hosteleria de Sant Cugat dins de l’entorn del Mercat de Pagès de Mira-sol. Hi trobaràs a més el següents productors:
- Mares Salvatges. Pans i dolços de Collserola.
- Can Pedret. Carns i embotits artesanals de San Quirze de Besora, a Osona. Embotit cuit, curat i cru, xai, cabrit, pollastre, conill, porc i vedella.
- Veciana Formatgeria. Formatge fresc, mató, iogurts, formatge semicurat i formatge curat de cabra de Segur de Veciana (Anoia).
- La Vall de la Casella. Fruites i verdures fresques recollides en el punt òptim de maduresa, produïts i confeccionats de manera artesanal, saludable i sostenible a Alzira.
- Can Margarida. Productors de verdura de temporada, respectant el ritme de la terra, sense cap tractament químic. Venen fruita ecològica del Maresme.
- Mas Roca Hortalisses i llegums. Produccio i venda d’hortalisses i llegums ecològiques del Maresme!
- Ortiga de Collserola: Cooperativa agroecològica a Can Monmany, Collserola. Venta ecològica de fruita i verdura ecològica de proximitat.
- Làctics la Selvatana: Iogurts, llet fresca, mató, formatges… amb llet fresca de les vaques de la Selvatana.
- Lligams orgànics: Oli d’oliva verge extra, calçots, alls, safrà, ametlles i cereals de de cultiu agroecològic a l’Espluga de Francolí (Conca de Barberà).
El Mercat de la Plaça de Sant Pere es fa dos dissabtes al mes i hi trobareu les parades dels següents productors:
- L’Hort d’en Pau: fruita i verdura ecològica, de temporada i proximitat (porten cistella per comanda). Llegeix l’entrevista que els va fer El -Cugatenc en aquest enllaç.
- Fruits Montmany: fruita i verdura ecològica, de temporada i proximitat.
- Olivetes: cítrics de temporada i de proximitat i olives ecològiques. Llegueix l’entrevista que els va fer El Cugatenc en aquest enllaç.
- Aubagueta agropecuaria: formatges de cabra ecològics, llet i ramat propi, de proximitat (formatge fresc, semi i curat). Llegueix l’entrevista que els va fer El Cugatenc en aquest enllaç.
- Les nostres abelles: mel de producció pròpia. Llegeix l’entrevista que els va fer El Cugatenc en aquest enllaç.
- Cassanovas cansaladers: artesans de carn i embotits ecològics (si voleu pollastre cal fer comanda).
- Pa (rèntesis): Pa i dolsos ecològics.
- Les Refardes: llavors de proximitat, varietats recuperades (per l’hort de tardor i de primavera). No només hi ha una venda de llavors, sinó que es genera un traspàs cultural, per això us animem a quedar-vos i compartir els vostres coneixements sobre les llavors. (puntualment)
Consulta el calendari dels Mercats del 2023 en aquest enllaç.
Hi col·labora: Ajuntament de Sant Cugat