Taller d’enquadernació creativa

Aquest taller d’enquadernació creativa és una proposta per aprendre a elaborar els nostres propis quaderns de forma artesanal.

Coneixerem els materials i eines bàsiques i ens endinsarem en el meravellós món de l’enquadernació artesanal per conèixer les diferents formes que tenim de fer un quadern. Una forma creativa i diferent de despertat la nostra creativitat, relacionar-nos amb altres persones, aprendre noves maneres de treballar amb materials molt comuns i elaborar objectes molt útils!

Un cop acabades, les nostres creacions són espais en blanc per acollir tota la nostra creativitat: un diari, un llibre de receptes, un quadern de notes, un bloc de dibuix… les possibilitats són infinites!

Dijous de 19 a 21.30 h

14 de juliol   

Preu: 25€ (sòcia/soci: 22€)

Material inclòs

Professora:

  • Helena Villasante

Conceptes a treballar:

  • Materials i eines bàsiques d’enquadernació
  •  Diferents models i estructures de llibres
  • Costures senzilles 
  • Elaboració de dos quaderns amb dues tècniques diferents

Helena Villasante

Educadora i tallerista amb més de deu anys d’experiència en l’àmbit formal i no formal. Després d’anys d’experimentar i formar-se en tècniques d’enquadernació artesanal, crea fil i paper, un taller d’enquadernació i d’experimentació amb materials, textures, colors i tècniques per elaborar quaderns únics i reconnectar amb el treball artesanal.  Pots veure els seus treballs al seu compte d’Instagram!