Dibuix i tècnica al llapis

En aquest taller de dibuix coneixerem les eines i tècniques necessàries per poder fer un dibuix des de cero.  

Des dels primers traços possarem en pràctica els elements bàsic de la geometria per acabar donant forma a través de la llum i l’ombra.Treballarem els cànons del rostre, les proporcions del cos, les perspectives urbanes, els elements de la natura, entre altres.  

Pel que fa l’objecte del dibuix, aprendrem a plasmar els gestos, les expressions del rostre, a dibuixar les arrugues, els cabells, els elements urbans amb els diferents punts de fuga…etc.   

Aprendrem a fer servir no només el llapis sino també la goma com a element de dibuix i el difumino, eines necessàries per a treballar l’escala de grisos.  

Totes aquestes tècniques ens ensenyaran a crear tant imatges il.lustrades com realistes, també perspectives urbanes harmóniques, en definitiva a veure els elements que ens envoltan amb una mirada mes artística. 

Nivell inicial

No cal tenir experiència amb el dibuix 

Dimarts de 19.30 a 21 h

Del 28 de setembre al 21 de desembre

Preu: 124€ (sòcia/soci: 108€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Material:

  • Llibreta de dibuix DIN A4
  • Llapis de diferents graduacions (hb, b2, b4, etc)
  • Difuminador, goma i ganes!

Elizabeth QuitoElizabeth Quito

Il·lustradora. Nascuda a Equador, ja fa anys que resideix a Sant Cugat. És professora de dibuix a l’Ateneu des del 2016 i ha fet, només a l’Ateneu, tres exposicions de dibuix i tècnica al llapis i pastel.