L’exposició “Llum sobre la foscor” viatja a l’Ateneu El Poblet

El dijous 2 de desembre a les 18:30 h s’inaugura a l’Ateneu El Poblet, ubicat al Barri de Sagrada Família de Barcelona, l’exposició fotogràfica Llum sobre la foscor. Descobrint universos que es podrà visitar fins al 14 de febrer de 2022.

Aquesta exposició és una mostra del grup de fotografia participativa del Club Social Espai de Lleure de l’Ateneu Santcugatenc, coordinat per la fotògrafa i facilitadora Amanda Bernal. Aquest espai de creativitat i expressió està enfocat a persones que han estat diagnosticades amb un trastorn mental sever o problemes de salut mental de llarga durada. Celia Carvalho, José Joaquín Manzano, Pedro Murcia, Llofre Palau i José Luis Ramos  són els autors de les imatges que conformen l’exposició, que va ser produïda i inaugurada a la sala d’actes de l’Ateneu al mes de juny.

Ara aquesta exposició viatga per convertir la zona expositiva de l’Ateneu El Poblet en una finestra per acostar-nos a la seva vivència i realitat particular. Les imatges que conformen l’exposició reflecteixen les emocions que els ha generat la pandèmia, com es perceben dins la societat i més enllà, com es veu el món a través dels seus ulls.

Des de juliol de 2020 el taller de fotografia participativa, metodologia que combina la mediació artística amb l’acció social, ha construït un espai d’escolta i acompanyament, de creativitat i relació entre els participants, on han tingut l’oportunitat d’expressar-se artísticament al voltant de temes importants en les seves vides.

Us convidem a tots i totes a descobrir i gaudir de les seves fotografies i històries!

 

Us deixem el vídeo de la inuaguració a l’Ateneu Santcugatenc:

Scheduled Notícies Activitats