L’Ateneu us desitja un Bon Nadal

A l’Ateneu volem tancar l’any, malgrat les circumstàncies actuals, amb un somriure i una mirada optimista cap al 2022. Aquest 2021 hem sigut capaços, entre tots i totes, de superar els reptes que les limitacions i els protocols sanitaris ens marcaven.

Hem programat més de 700 cursos i tallers aquest any, amb un total de 3.158 alumnes; hem realitzat més de 90 activitats culturals entre concerts, presentacions de llibres, exposicions i conferències, i 40 Mercats de Pagès per tota la ciutat, obrint noves ubicacions a altres barris de Sant Cugat…

Hem lluitat més que mai contra l’estigma en salut mental amb el Cicle d’activitats per recaptar fons per la Marató, i des del Club Social de l’Espai de Lleure oferim cada setmana activitats a més de 30 persones amb problemes de salut mental de llarga durada.

Les més de 300 persones que formen part del grup dels Joves Jubilats han fet una desena de sortides des que ens van deixar reprendre l’activitat, i aquest 2021 més de 250 persones nouvingudes han tingut el seu primer contacte amb el català a l’Ateneu.

L’Ateneu és un punt de trobada de diferents cultures i llengües, una mostra de riquesa i diversitat. Per tot això, volem felicitar-vos les Festes en diferents idiomes, i fer que la llengua ens agermani!