L’Ateneu Parla

Aquest mes de febrer a l’Ateneu engeguem una nova proposta. L’Ateneu parla és un cicle de conferències i xerrades gratuïtes i obertes a tothom. De moment arrenquem amb cinc propostes d’allò més interessants.

La primera tindrà lloc el proper dijous 9 de febrer, i és una d’aquelles cites a la quals no pots faltar: Síria, Grècia i els refugiats: les parts del conflicte. L’Anna Palou i l’Oriol Barri, dos membres de l’associació Stop Mare Mortum, a més de membres de la campanya Casa Nostra Casa Vostra, vindran a l’Ateneu a explicar-nos què està passant a la Mediterrània i com s’està construint l’Europa Fortalesa. En els darrers anys hem vist un dels majors desplaçaments forçats de persones a territori europeu després de la 2a Guerra Mundial, i els Estats europeus, lluny de defensar els drets humans, aposten per a construir murs. Aquest fet és un exemple del que està passant al món: 290 milions de persones no poden viure a casa seva. Vine a aquesta xerrada i entenem plegats una mica millor quines són les parts del conflicte i posa-hi el teu gra de sorra.

L’Ateneu parla seguirà amb xerrades de l’Espai Família de l’Ateneu sobre educació, infants i adolescents. I acabarem al mes de març amb una xerrada sobre les constel·lacions familiars, on has de venir si encara no saps el que són ni com funcionen.

T’hi esperem!