La Cambra de l’Ateneu: Un juny carregat de concerts per tothom!

El cicle La Cambra de l’Ateneu pren nous formats aquest juny, i us convidem a viure’ls tots amb nosaltres. Us fem un repàs de l’agenda musical d’aquest mes, com sempre amb concerts gratuïts amb inscripció prèvia:

El dijous 15 a les 19 h a la sala d’actes, coneixerem les cançons que conformen el disc debut de la cantant Carlota Flâneur. El seu EP, Brains, és una primera aproximació a l’univers Flâneur: quatre temes cantats en anglès i produïts per Ferran Palau i Ildefonso Alonso, en els quals mostra un pop delicat, preciosista, acolorit i dolç, però en el qual al mateix temps parla sense filtres i sense embuts sobre els clarobscurs de les relacions, la superficialitat i la cultura de l’usar i tirar. A l’Ateneu vindrà en solitari i podeu reservar les entrades en aquest enllaç.

El divendres 16 a les 20 h adaptem l’esperit de La Cambra de l’Ateneu a un format més estiuenc i gaudirem de la proposta de l’artista Paula Grande al pati de l’AteneuAmb el seu últim disc, D.O.’s (denominación de orígenes), Paula Grande fa servir el llenguatge del hip hop i els ritmes afrollatins, unes melodies que fan ballar i unes lletres que expliquen històries reals i palpables i fan reconèixer-se als altres en l’orgull i la festa de la lluita. Amb la seva veu, un loop, cuatro i samplers ens farà viatjar pel jazz, el hip hop i la música latina i popular. Podeu reservar les entrades en aquest enllaç.

A més a més, aquest dissabte 10 de juny acostem a la ciutadania de Sant Cugat una proposta molt singular el Taller de construcció d’instruments amb material reciclat + concert del músic, divulgador i ecoactivista Rocco Papia, que tindrà lloc durant el matí al Mercat de 2a mà que organitza l’Ecoateneu a la Rambla del Celler. Es recomana la inscripció al taller, pensat per a persones d’entre 6 i 99 anys, però el concert, que comença a les 13 h, serà obert per tota la ciutadania i no cal reservar plaça. Vens?

Finalment, el dilluns 26 a les 19 h acollim Cambra a l’Ateneu: Concert a càrrec d’estudiants de Grau professional del Conservatori de Sant Cugat, una nova proposta que neix de la voluntat de La Cambra de l’Ateneu de connectar amb les escoles de música de la ciutat i oferir un espai perquè l’alumnat pugui enfrontar-se a actuar a un escenari fora del context de l’escola, i apropar-los així a la realitat d’escenaris professionals. En aquesta ocasió, l’alumnat de Grau Professional del Conservatori de Sant Cugat Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels (EMMVA) prepararà un concert de diferents formacions de cambra. Reserva d’entrades aquí.