La Cambra de l’Ateneu: concerts amb segell propi

La cambra de l’Ateneu és un cicle de música de cambra que es programa des del 2017 un dijous al mes a la sala d’actes de l’Ateneu Santcugatenc. Es tracten de concerts de petit format i gran qualitat que pretenen acostar a la ciutat propostes musicals d’estils i gèneres diversos amb poca o cap amplificació i amb el públic molt proper.

Propostes intimistes que generen una escolta atenta i amb les que volem ampliar l’oferta cultural gratuïta i oberta a la ciutadania de Sant Cugat i presentar un mapa musical dels que es crea, es toca i s’escolta en aquest moment a Catalunya. A www.lacambradelateneu.cat trobareu tota la informació, els concerts previstos aquest trimestre i una llista de Spotify per poder escoltar la música de La Cambra des de casa!

Al maig, el dijous 11 gaudirem de l’actuació de Pau Lebowski, un artista florestà format al Taller de Músics i al Liceu. Amb el baix elèctric com a instrument vertebrador d’aquest projecte, Pau es passeja pel pop, el jazz i la fusió, i al concert de l’Ateneu vindrà acompanyat per Joan Carles Marí (Bateria i cors) i Clàudia Bardagí (Piano, sinte i veu). Per altra banda, al maig també estrenem La cambra a la fresca, l’adaptació de l’esperit de la cambra a un format més estiuenc que ens portarà al pati de l’Ateneu propostes com Elia Bastida Trio el divendres 19 de maig, Paula Grande el 16 de juny i HENRIO el 14 de juliol.

Tot i que l’entrada és gratuïta, serà necessària inscripció prèvia des d’una setmana abans pels concerts d’interior i dues setmanes abans pels concerts del pati. Agenda’ls i no et perdis les propostes de La Cambra de l’Ateneu!

Notícies
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa