Juliol amb gust d’Ateneu

Un any més, el juliol pot tenir gust d’Ateneu per aquells que ho vulguin, i és que tenim activitats per a tothom. Més de 60 grups diferents de cursos de 10 àrees.

Tenim idiomes per preparar-nos bé per viatjar aquestes vacances: francès, italià, anglès i alemany, a més dels cursos de català, és clar. O si es tracta de preparar-se per viatjar, també tenim cursos de fotografia, o per aprendre a fer servir el mòbil i la tauleta que ens acompanyaran durant els dies fora de casa. També n’hi ha que aprofiten les vacances per cuinar, o dibuixar o bé fer manualitats com ara cosir. De tot això també en tenim. I llavors n’hi ha que abans de marxar volen aprofitar per posar-se en forma: grups de dansa i benestar per a tots els gustos. I clar, com sempre, tallers de narrativa i escriptura.

Els infants i joves també tenen un raconet en la programació d’estiu, no només amb els Casals per a infants de 4 a 12 anys, sinó que tenim cursos de còmic, tallers d’escriptura, anglès o cuina per als més jovenets.

I els que ja han fet els 18, aquest juliol poden aprofitar per treure’s el títol de monitor de lleure del 10 al 26 de juliol, de dilluns a divendres, en format intensiu.

Consulta la programació a www.ateneu.cat i tria el teu curs!