Inscripcions a l’Ateneu!

Dilluns vinent obrim inscripcions a l’Ateneu. I és que tenim un programa de cursos i tallers de gener a abril ple de propostes per a tothom. Gairebé 180 cursos per triar.

Tenim les propostes de sempre, és clar: pilates, ioga, grups de lectura, cursos de narrativa, danses de tot tipus, patchwork i costura a màquina, fotografia… No acabaríem pas. Però a l’Ateneu sempre us volem sorprendre. Per això també tenim propostes noves: nous cursos d’humanitats i història, de cuina, dansa burlesque, instagram, evernote, literatura llatinoamericana, dibuix i pintura, percussió corporal, gestió de conflictes, constel·lacions familiars, més xerrades de l’espai família… Vaja, tot el que se’ns ha acudit!

Ah! I seguirem obrint alguns dissabtes, de moment 18 de febrer i 18 de març, amb moltíssimes propostes pels més ocupats entre setmana, a més de tallers familiars.

Si encara no t’has fet amb un programa, fes-ho. Obre’l i a la primera pàgina tens el nostre horari escolar, que et facilitarà buscar els cursos segons la disponibilitat que tinguis d’horaris. Ah, i recorda que dilluns 5 a les 9.15h comença el període per inscriure’s!