Inscripcions a l’Ateneu!

Dilluns vinent obrim inscripcions a l’Ateneu. I és que tenim un programa de cursos i tallers d’abril a juny ple de propostes per a tothom. Gairebé 170 cursos per triar!

Tenim les propostes de sempre, és clar: pilates, ioga, grups de lectura, cursos de narrativa, danses de tot tipus, patchwork i costura a màquina, fotografia… No acabaríem pas. Però a l’Ateneu sempre us volem sorprendre. Per això també tenim propostes noves: nous cursos de cuina, bodyjump i acroioga, cursos oficials de mecanografia, tallers de tècniques d’estudi, tango, cursos de lightroom, més xerrades de l’espai família… Vaja, tot el que se’ns ha acudit!

Ah! I seguirem obrint alguns dissabtes, de moment 20 de maig i 10 de juny, amb moltíssimes propostes pels més ocupats entre setmana, a més de tallers familiars.

Si has obert aquest TOT Sant Cugat ja deus tenir el programa a les mans. Si algú ha estat més ràpid que tu, afanya’t i aconsegueix-ne un! Obre’l i a la primera pàgina tens el nostre horari, que et facilitarà buscar els cursos segons la disponibilitat que tinguis. Ah, i recorda que dilluns 13 a les 9.15h comença el període per inscriure’s!