Inici d’inscripcions als cursos i tallers d’estiu!

El divendres 4 de juny obrim inscripcions tant en línia (www.ateneu.cat/inscripcions) com de manera presencial pels tallers que tindran lloc del 5 al 23 de juliol i del 6 al 24 de setembre!

Al juliol seguim amb una completa programació de cursos de tota classe: Joves, Benestar, Idiomes, Fotografia, Formació, Dansa, Coneixements i Lleure, Narrativa i Literatura, Art i Manualitats, Informàtica, Cuina… Mantenim la col·laboració amb el Museu del Còmic amb un curs per a infants, i com sempre, tenim novetats per a tots els gustos! No faltaran els cursos en línia, i podreu consultar la programació cultural prevista al juliol: al pati acollirem com altres anys el cicle de cinema documental El Món a la Fresca que organitza l’Ajuntament de Sant Cugat i la Xarxa Solidària, entre altres activitats gratuïtes.

Per altra banda, al setembre també podràs fer Pilates, Ioga i Exercici terapèutic perquè reprendre els bons hàbits després de l’estiu, així com el curs de Manipuladors d’aliments i seguretat alimentària.

Aviat tindrem el programa també en paper perquè te’l puguis portar a casa!

Scheduled Activitats