Excel per a principiants


Des de portar la comptabilitat domèstica, a fer-te una petita base de dades fins a portar una comptabilitat més complexa i mostrar-la en gràfics. Tot i això i més és el que ens permet el conegut programa Excel.

Amb aquest curs, aprendràs a fer servir el l’Excel, des de zero al nivell inicial fins a saber fer càlculs i taules bastant complexes en un possible nivell 2. Aprendrem a crear fulls de càcul, controlar els formats i donar-li diferents aplicacions a cada dada, les estructures i dissenys de taules, així com les funcions de les fórmules bàsiques. També aprendrem a fer petites bases de dades, endreçar i vincular les dades, així com a fer gràfics o diferents formes de mostrar les dades introduïdes.

És recomanable tenir nocions bàsiques d’informàtica per assistir a aquest curs.

Cal tenir el programa instal·lat a l’ordinardor i portar el portàtil.


Cal portar el portàtil


Segona part 

Cal tenir nocions d’Excel 

Divendres de 16.15 a 17.45 h 

Del 21 de gener al 18 de febrer  

Preu: 58€ (sòcia/soci: 51€) 


A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.Professor:

  • Axel Cayuela

Conceptes a treballar:

  • Introcucció: Full de càlcul, aplicacions i format, llistes auto completat. 
  • Crear taules de càlcul: Estructura, files y columnes, disseny de taula.
  • Bases de dades: ordenar, filtrar, inserir taula.
  • Gràfics: valor, inserir gràfic.

Axel Cayuela

A nivell de formació ha estat molt vinculat al món de l’audiovisual i la informàtica, i coneix en profunditat les noves tecnologies, ordinadors, smartphone i tauletes i software i aplicacions sobre edició de vídeo, imatge i fotografia. És professor a l’Ateneu des de 2016.