Il·lustració (Museu del Còmic)

Amb la il·lustració aprendràs a gestionar de manera expressiva el dibuix i l’ús del color, mitjançant aquarel·les i tècniques mixtes que t’ajudaran a donar forma a les teves idees.

També t’ensenyaré l’art de l’aquarel·la per capes, així com tècniques en aigualida de tinta xinesa a través l’ús correcte de la llum i ombra.

Cal portar: paper per a aquarel·les, aquarel·les de gamma mitjana i pinzells de gamma mitjana, de puntes número: 0, 2 i 6.

ATENCIÓ!

Les inscripcions als cursos i taller d’Infants i Joves s’han de fer a nom de la persona que farà el curs, tot i que sigui menor d’edat.

De 8 a 12 anys

Dissabte d’11.30 a 13 h

Preu: 138€ (sòcia/soci: 120€)

Aquest curs sorgeix de la col·laboració entre l’Ateneu Santcugatenc i el Museu del Còmic. Es farà al carrer Castillejos, 52

Professors:

  • Javier Hernández i Rubén Sáez

Conceptes a treballar:

  • Figura humana
  • Moviment
  • Paisatges
  • Ús del color

Javier Hernández

Barcelona (1979)

Cursa el títol de Grau superior en Disseny a l’Escola d’Arts aplicades i Disseny Llotja. És dibuixant de còmic i il·lustrador, amb diverses obres publicades tant a França i Bèlgica, com a Espanya. Amb Blechkoller va ser el guanyador del Prix VSD 2012 i finalista al Premi a Millor autor revelaciódel 2013 al Saló Internacional del Còmic de Barcelona 2014 i finalista al Prix Tour d’Ivoire 2020, per The Killmasters.

Actualment és professor d’il·lustració a l’escola Joso.  

Rubén Sáez

Il·lustrador i dibuixant professional des de 1992. Ha treballat per a editorials com Santillana o SM, així com per a revistes i ONG.  Ha il·lustrat llibres de text d’educació primària i secundària, contes infantils i juvenils, i també ha publicat còmics. Encara que l’aquarel·la és la tècnica amb la que més li agrada treballar, també utilitza programes d’ordinador, per exemple, per a il·lustracions per encàrrec.