Inauguració de l’exposició “Xiuxiueig”, de FIRART

L’Associació d’Art de Sant Cugat, Firart, presenta a la sala d’actes de l’Ateneu del 6 d’octubre al 6 de novembre  l’exposició col·lectiva “XIUXIUEIG”, que s’inaugura el divendres 6 a les 19 h a l’Ateneu Santcugatenc. La inauguració comptarà amb la col·laboració dels alumnes l’Escola de Música i Dansa Fusió, que oferiran una petita actuació musical.

SOBRE L’EXPOSICIÓ:

En un racó serè i amagat de l’univers, on el xiuxiueig de les fulles balla amb el xiuxiueig del vent, s’amaga una història íntima i emotiva. Un relat teixit amb xiuxiueigs, que desperta enigmes i emocions silencioses, esperant ser revelat.

En aquest espai màgic, els xiuxiueigs es converteixen en el fil conductor d’una narrativa captivadora. Paraules xiuxiuejades a l’orella, com melodies suaus que acaricien l’ànima, transportaran els cors curiosos a un viatge únic i personal.

A través d’aquesta delicada forma de comunicació, s’entreteixeixen llaços invisibles entre personatges i emocions, mentre la trama es desenvolupa amb un halo de misteri i complicitat. Cada xiuxiueig guarda un secret, una veritat que es desplega en la tènue llum de la confiança.

Acompanyeu-nos en aquest món de xiuxiueigs i descobriu com les paraules més dolces i serenes tenen el poder d’evocar l’essència mateixa del que és humà. Benvinguts a aquesta experiència artística que es desvetlla en l’art del xiuxiueig, on el xiuxiueig es converteix en el pinzell dels sentiments, pintant emocions amb delicadesa i passió.”

 

HORARIS DE VISITA (pot patir modificacions, consultar abans amb secretaria)

DILLUNS: De 12 a 14

DIMARTS: D’11.15 a 14 h i de 16.15 a 18 h

DIMECRES: De 13 a 14 h i de 19.45 a 21 h

DIJOUS: De 12.45 a 18 h

DIVENDRES:  De 12 a 14 i de 16.15 a 21 h

DISSABTES: De 10 a 13 h (excepte 21 d’octubre)

Scheduled Activitats