Portuguès 0

Portuguès a l'Ateneu

El curs de portuguès és un curs per a adults, orientat per a totes aquelles persones que desitgen aprendre o perfeccionar la llengua així com la cultura lusòfona.

Al grup de portuguès inicial t’introduïm en la llengua a través de diverses dinàmiques divertides: aprendrem a saludar-nos i com preguntar el nom, origen i o dedicació professional. Així començarem a conèixer els temps verbals i posarem en pràctica diàlegs senzills que ens ajudaran a poder-nos comunicar en situacions quotidianes.

Els nivells d’idiomes són anuals, és a dir, que cadascun d’ells comença a l’octubre i finalitza al juny. Això no vol dir que un alumne/a no es pugui incorporar a mig curs, però ho haurà de fer en un nivell ja començat.


PORTUGUÈS 0

Dimecres de 20 a 21.30 h

Del 27 d’abril al 22 de juny

Preu: 80€ (sòcia/soci: 70€)A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.


Professora:

  • Ana Pires

Conceptes a treballar:

  • Vocabulari
  • Gramàtica
  • Expressió oral
  • Lectura i comprensió escrita

Ana Pires

Portuguesa amb formació a la Universidade de Coimbra (Portugal) en Llengües i Literatures Modernes i Ensenyament de Llengües Estrangeres (anglès i alemany).

Té experiència en ensenyament d’idiomes a infants, joves i adults a Acadèmies i escoles públiques de Portugal. És professora a l’Ateneu des de 2021.