Francès cultura


El curs de francès cultura és un curs per a adults, orientat per a totes aquelles persones que desitgen perfeccionar la llengua francesa, així com el coneixement de la cultura francesa i francòfona.

A les classes es treballa amb articles de premsa, revistes o vídeos, que ens serviran de base per a realitzar treballs escrits que es compartiran a la classe a través de la pràctica de la conversa. Es tractaran també punts de gramàtica.

Les classes són grupals però molt personalitzades. Cada mes es tractarà una activitat especial sobre la cultura francesa: literatura teatre, música, poesia, cinema, televisió…).

Per a fer aquest curs cal tenir un nivell mínim B2 Superieur. Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell.


Dimarts i dijous de 9.30 a 10.30 h 

Del 18 de gener al 7 d’abril 

Preu: 141€ (sòcia/soci: 124€) 


A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.Professora:

  • Anne Calme

Conceptes a treballar:

  • Conversa amb correccions de la professora
  • Gramàtica
  • Dictats
  • Activitats diverses

Anne Calme

És professora de l’Ateneu des de 2015, en les àrees d’idiomes, on imparteix diferents grups de Francès (el seu idioma matern) i benestar, on imparteix cursos de Ioga