Francès. Cursos de llengua


El curs de francès és un curs per a adults, orientat per a totes aquelles persones que desitgen aprendre o perfeccionar la llengua francesa, així com el coneixement de la cultura francesa i francòfona.

El curs té una dinàmica de grup i les classes són interactives. Com treballem en grups reduïts, es pot posar en pràctica fàcilment l’expressió oral o els petits diàlegs entre companys. Aquesta dinàmica fa que el curs sigui molt motivador per als aprenents.

El curs s’adapta al nivell de cada alumna/e, i es fa servir el mètode que respongui a les seves necessitats. El curs està clarament estructurat i organitzat, proposa activitats i exercicis per a alumnes que s’adapten a cada nivell.

Els nivells d’idiomes són anuals, és a dir, que cadascun d’ells comença a l’octubre i finalitza al juny. Això no vol dir que un alumne/a no es pugui incorporar a mig curs, però ho haurà de fer en un nivell ja començat.

Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell. Aquí tens la taula que diu quin curs et correspon:

Idioma (nivells Ateneu)Test de nivell / MECR  MEN (F)
Francès
Francès 0A1ÉlémentaireDELF A1
Francès 1A2Élémentaire avancéDELF A2
Francès 2B1 DELF B1
Lisons et bavardonsMínim A2Élémentaire avancéDELF A2
Francès 3B2SuperieurDELF B2
Frances: Tour de France de les regionsMínim A2Élémentaire avancéDELF A1
Français entre nousMínim A2Élémentaire avancéDELF A1
Francès conversaMínim B1-B2 
Francès a través de la músicaMínim A2Élémentaire avancéDELF A1
Francès: comprensió i expressió oralMínim B1 
Groupe de lecture en françaisMínim B1

Francès 0 

Dimarts i dijous de 9.30 a 10.30 h 

Dimarts de 16.30 a 18.30 h 

___

Francès 1 

Dimarts i dijous d’11.30 a 12.30 h 

___

Francès 2 

Dijous de 12.30 a 14.30 h 

___

Francès 3 

Dimarts i dijous de 10.30 a 11.30 h 

___

Del 18 d’abril al 22 de juny 

Preu: 121€ (sòcia/soci: 106€) Professores:

  • Anne Calme
  • Mallorie Labrousse

Conceptes a treballar:

  • Vocabulari
  • Gramàtica
  • Expressió oral
  • Lectura i comprensió escrita

Anne Calme

És professora de l’Ateneu des de 2015, en les àrees d’idiomes, on imparteix diferents grups de Francès (el seu idioma matern) i benestar, on imparteix cursos de Ioga


Mallorie Labrousse

Originària de Toulouse, va estar vivint entre el seu país natal i el seu país de cor des del 2008 i fins a l’inici de la pandèmiaquan va decidir instal·lar-se definitivament a CatalunyaFilòloga i doctora en lingüística per la Universitat París 8, té més de deu anys d’experiència en l’ensenyament de les llengües estrangeres, la seva passió. Una passió que comparteix actualment amb el seus alumnes de l’Ateneu i de la Universitat Autònoma de Barcelona.