Francès i Tour de France de les regions


Francès i Tour de France de les regions és un curs per a adults, orientat per a totes aquelles persones que desitgen perfeccionar la llengua francesa. Aprèn francès descobrint les regions franceses (cultura, gastronomia, història, paisatges, arquitectura, curiositats…)

El curs té una dinàmica de grup i les classes són interactives. Com treballem en grups reduïts, es pot posar en pràctica fàcilment l’expressió oral, i practicar la conversa en grup.

Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell. Per fer aquest curs cal un nivell mínim A2.


SESSIÓ GRATUÏTA

Dimarts 13 de setembre de 18.30 a 20 h

Cal reservar la plaça


Nivell mínim A2


Dimarts de 18.30 a 20 h

Del 27 de setembre al 20 de desembre

Preu: 99€ (sòcia/soci: 87€)Professora:

  • Mallorie Labrousse

Conceptes a treballar:

  • Vocabulari
  • Història
  • Cultura

Mallorie Labrousse

Originària de Toulouse, va estar vivint entre el seu país natal i el seu país de cor des del 2008 i fins a l’inici de la pandèmia, quan va decidir instal·lar-se definitivament a Catalunya. Filòloga i doctora en lingüística per la Universitat París 8, té més de deu anys d’experiència en l’ensenyament de les llengües estrangeres, la seva passió. Una passió que comparteix actualment amb el seus alumnes de l’Ateneu i de la Universitat Autònoma de Barcelona.