Francès: comprensió i expressió oral


El curs de francès és un curs per a adults, orientat per a totes aquelles persones que desitgen aprendre o perfeccionar la llengua francesa, així com el coneixement de la cultura francòfona.

El curs té una dinàmica de grup i les classes són interactives. Com treballem en grups reduïts, es pot posar en pràctica fàcilment l’expressió oral o els petits diàlegs entre companys. Aquesta dinàmica fa que el curs sigui molt motivador per als aprenents.

Els nivells d’idiomes són anuals, és a dir, que cadascun d’ells comença a l’octubre i finalitza al juny. Això no vol dir que un alumne/a no es pugui incorporar a mig curs, però ho haurà de fer en un nivell ja començat. Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell. Per fer aquest curs cal un nivell mínim A1/Élémentaire.


Curs quinzenal:

Dijous alterns d’11 a 13 h 

Inici: 27 de gener 

Preu: 62€ (sòcia/soci: 55€)  


A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.Nivell requerit: B1

Escolta, entén i parla!                            


Professora:

  • Irene Aubach

Conceptes a treballar:

  • Gramàtica i vocabulari
  • Expressió oral

Irene Aubach   

Apassionada per l’art, la ciència, les llengües i els viatges, va viure i estudiar un mes a Lyon i ha cursat el doble batxillerat (espanyol i francès) científic. Des de sempre l’agrada aprendre i ensenyar amb mètodes dinàmics, divertits i multidisciplinars.