Català inicial

Clase català

Viure a Catalunya és també poder conèixer una nova cultura i una nova llengua: el catatà. Aquest curs és ideal per començar a parlar la llengua catalana, així com aprofundir més en les seves tradicions. Aprendrem vocabulari bàsic i verbs fonamentals per poder relacionar-nos amb l’entorn més immediat. Treballant amb especial atenció la comprensió i l’expressió oral de l’alumnat.

El curs ofereix un espai de provatura i aprenentatge col·lectiu on guanyar confiança i aprendre amb tranquil·litat. Gràcies als grups reduïts, la dedicació del professorat pot ser molt personalitzada i propera.

Aquest curs correspon al nivell A1 de catatà, i un cop finalitzat s’entregarà un certificat validat pel CNL. A més dels cursos, el preu inclou el material i la Programació d’Activitats culturals, del projecte Català per a tothom de l’Ateneu.

El curs té el suport de l’Ajuntament de Sant Cugat.


Inclou les activitats i el material


El curs de Català inicial correspon al nivell A1 i el certificat està validat pel CNL


Dilluns i dimecres de 9.30 a 11.30 h

Dilluns i dimecres de 20 a 22 h

Del 27 de setembre al 20 de desembre

.

Dissabte de 10 a 13 h

Del 25 de setembre de 2021 al 29 de gener de 2022

.

Dissabte de 10 a 13 h

Del 16 d’octubre de 2021 al 12 de febrer de 2022

.

Preu: 20€


A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat.

Aquest curs, al tenir una titulació oficial i sempre que sigui possible, mantindrà l’assistència presencial de l’alumnat.Professores:

  • Anna Costa
  • Montse Català
  • Rosa Dopazo

Conceptes a treballar:

  • L’alfabet català
  • Iniciar i finalitzar una conversa
  • La presentació personal
  • La descripció
  • Diàlegs bàsics de situacions diàries

Anna Costa

És professora de català escrit a l’Ateneu des de 2018. Graduada en Filologia Catalana, es dedica a l’ensenyament del català.


Montse CatalàMontse Català

És professora de català escrit a l’Ateneu des de 2018. Graduada en Filologia Catalana, es dedica a l’ensenyament del català.


Rosa Dopazo

Llicenciada en Filosofia i Lletres, secció Història (UAB). Docència a ESO, Cicles formatius. Creació de Crèdits Variables i Matèries Optatives de l’ àmbit artístic. Cursos i seminaris d’Història de l’ Art a l’ Acadèmia de Belles Arts de Sabadell.