Català conversa


Viure a Catalunya és també poder conèixer una nova cultura i una nova llengua: el catatà. Un cop s’han cursat els cursos inicials i vols practicar el que ja has après, aquest curs és ideal per començar a parlar la llengua catalana de veritat, trencar el gel i anar més enllà dels llibres. També és un curs que servirà per aprofundir en les tradicions i la cultura catalana. Aprendrem vocabulari i expressions pròpies tot conversant sobre temes d’interès general.

El curs ofereix un espai de provatura i aprenentatge col·lectiu on guanyar confiança i aprendre amb tranquil·litat. Gràcies als grups reduïts, la dedicació del professorat pot ser molt personalitzada i propera.

Aquest curs correspon al nivell A2 de catatà, tot i que no s’entregarà cap certificat oficial en finalitzar-lo. A més de les classes, el preu inclou la Programació d’Activitats culturals, del projecte Català per a tothom de l’Ateneu.


Nivell mínim: A1 (Català incial)

Si ja has fet el curs inicial i vols practicar aquest és el teu espai


Dimecres de 12 a 13.30 h 

Del 19 de gener al 6 d’abril 

Preu: 60€ (sòcia/soci: 53€) 


A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.Professora:

  • Montse Català

Conceptes a treballar:

  • Pràctica del català oral
  • Vocabulari
  • Fonètica i dicció
  • Diàlegs de situacions diàries

Montse Català

Montse Català

És professora de l’Ateneu des de fa més de dos anys.Llicenciada en filologia anglesa i titulada amb el nivell C2 de català, és professora dels grups de català inicial de l’Ateneu i coordinadora del grup de lectura de narrativa.