Alemany


El curs d’alemany és un curs per a adults, orientat per a totes aquelles persones que desitgen aprendre o perfeccionar la llengua alemanya, així com la cultura del país.

Al grup d’alemany inicial t’introduïm en la llengua alemanya a través de diverses dinàmiques divertides: aprendrem a saludar-nos i com preguntar el nom, origen i o dedicació professional. Així començarem a conèixer alguns temps verbals i posarem en pràctica diàlegs senzills que ens ajudaran a poder-nos comunicar en situacions quotidianes, com ara demanar begudes en un cafè o comprar queviures al mercat. Al final del curs arribem a un nivell d’alemany que permet moure’s amb lleugeresa per Hamburg, Munich o fins i tot Palma de Mallorca.

Durant els nivells posteriors aprofundirem en la gramàtica a través de la pràctica de la conversa i exercicis per no pedre gramàtica o bé llegir textos més complicats per ampliar vocabulari.

Els nivells d’idiomes són anuals, és a dir, que cadascun d’ells comença a l’octubre i finalitza al juny. Això no vol dir que un alumne/a no es pugui incorporar a mig curs, però ho haurà de fer en un nivell ja començat.

Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell. Aquí tens la taula que diu quin curs et correspon:

Idioma (nivells Ateneu)Test de nivell MECR
Alemany
Alemany  0A1A1
Alemany 1A1 alt – A2A1 -A2
Alemany 2A2 alt- B1A2-B1
Conversa en alemanyMínim B2

Alemany 0 

Dimarts de 9.30 a 11 h 

___

Alemany 1  

Dimarts d’11 a 12.30 h 

___

Alemany 2 

Dimarts de 12.30 a 14 h 

___

Del 18 d’abril al 20 de juny 

Preu: 92€ (sòcia/soci: 81€)Professorat:

  • Astrid Kluska

Conceptes a treballar:

  • Vocabulari
  • Gramàtica
  • Expressió oral
  • Lectura i comprensió escrita

Astrid Kluska
Professora d’alemany des de 1995, i disposa del Certificat d’Aptitud Pedagògica i serveis socioculturals i a la comunitat, Formació Professional de la Universitat Autònoma de Bellaterra, i també ha treballat com traductora d’alemany. A més, és Diplomada en Treball Social per la Fachhochschule für Sozialarbeit, Dortmund, Alemanya.