Alemany


El curs d’alemany és un curs per a adults, orientat per a totes aquelles persones que desitgen aprendre o perfeccionar la llengua alemanya, així com la cultura del país.

Al grup d’alemany inicial t’introduïm en la llengua alemanya a través de diverses dinàmiques divertides: aprendrem a saludar-nos i com preguntar el nom, origen i o dedicació professional. Així començarem a conèixer alguns temps verbals i posarem en pràctica diàlegs senzills que ens ajudaran a poder-nos comunicar en situacions quotidianes, com ara demanar begudes en un cafè o comprar queviures al mercat. Al final del curs arribem a un nivell d’alemany que permet moure’s amb lleugeresa per Hamburg, Munich o fins i tot Palma de Mallorca.

Durant els nivells posteriors aprofundirem en la gramàtica a través de la pràctica de la conversa i exercicis per no pedre gramàtica o bé llegir textos més complicats per ampliar vocabulari.

Els nivells d’idiomes són anuals, és a dir, que cadascun d’ells comença a l’octubre i finalitza al juny. Això no vol dir que un alumne/a no es pugui incorporar a mig curs, però ho haurà de fer en un nivell ja començat.

Per saber quin nivell tens i a quin grup t’has d’apuntar, fes aquí una prova de nivell. Aquí tens la taula que diu quin curs et correspon:

Idioma (nivells Ateneu)Test de nivellMECR
Alemany  0
Alemany 1A1A1
Alemany 2A1 alt- A2A2
Alemany 2 +A2-altA2
Alemany 3B1B1
Alemany 3 + / conversaB2B2

Alemany 0 

Dimarts d’11.15 a 12.15 h

Preu: 65€ (sòcia/soci: 57€)

.

Alemany 1

Dimarts de 12.30 a 14 h

.

Alemany 2

Dimarts de 9.30 a 11 h

.

Preu: 105€ (sòcia/soci: 92€)

Del 28 de setembre al 21 de desembre


A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Aquestes classes estan pensades per fer-se presencialment, però si la situació ho exigeix, s’adaptarien al format a distància amb les mateixes condicions que els cursos en línia.Professorat:

  • Ela Mayer

Conceptes a treballar:

  • Vocabulari
  • Gramàtica
  • Expressió oral
  • Lectura i comprensió escrita

Ela Mayer

Va estudiar Ciències Polítiques, Història de l’Art i Estudis de Gènere en la Universitat Carl-von-Ossietzky (Oldenburg)

Des de 2011 és professora d’alemany per infants i persones adultes i imparteix  classes particulars en acadèmies i amb joves migrants a Alemanya