Grup de lectura de literatura universal


Els grups de lectura són un dels projectes exclusius per a socis i sòcies de l’entitat. Cal inscripció prèvia ja que les places són limitades, però no s’ha de pagar res per apuntar-se. Els grups de lectura són d’inscripció anual (octubre-juny), i si es vol continuar caldrà renovar la inscripció al juny en els períodes indicats. Són grups pensats per a adults.

La dinàmica del grup consisteix en que la coordinadora proposa uns llibres cada trimestre (un al mes), cada persona se’l llegeix pel seu compte i la sessió de trobada serveix per a posar en comú i compartir impressions sobre el llibre, l’autor/a, els personatges, etc.

Els llibres proposats es poden llegir indistintament en català o castellà.


Trobades

Cada tercer dijous de mes de 19 a 20.30

Inici: Octubre

Finalització: Juny

Preu: Els grups de lectures són gratuïts i exclusius per a persones sòcies de l’AteneuCoordinadora:

  • Montse Català Batalla

Funcionament del grup:

  • Lectura individual del llibre indicat a casa, cadascú pel seu compte
  • Comentari del llibre, autor, argument i personatges a la sessió de trobada

Montse Català

Montse Català Batalla

És professora de l’Ateneu des de fa més de dos anys, on va començar com a voluntària dels Tallers d’estudi assistit per a joves en edat escolat. Llicenciada en filologia anglesa i titulada amb el nivell C2 de català, és professora dels grups de català inicial de l’Ateneu, coordinadora del grup de lectura de narrativa i continua com a voluntària dels Tallers d’Estudi Assistit.