Grup de lectura en italià


Els grups de lectura són un dels projectes exclusius per a socis i sòcies de l’entitat. Cal inscripció prèvia ja que les places són limitades, però no s’ha de pagar res per apuntar-se. Els grups de lectura són d’inscripció anual (octubre-juny), i si es vol continuar caldrà renovar la inscripció al juny en els períodes indicats. Són grups pensats per a adults.

Aquest grup està pensat per a persones que ja dominen la llengua italiana (es recomana tenir un nivell B1 per apuntar-s’hi) i que volen mantenir el nivell posant-la en pràctica.

La dinàmica del grup consisteix en que la coordinadora proposa uns llibres cada trimestre (un al mes), cada persona se’l llegeix pel seu compte i la sessió de trobada serveix per a posar en comú i compartir impressions sobre el llibre, l’autor/a, els personatges, etc.

Per saber quin nivell tens d’italià fes aquí una prova de nivell.


Trobades: 

Cada tercer dimecres de mes de 19 a 20.30 h

Inici: Octubre

Finalització: Juny

Preu: Els grups de lectures són gratuïts i exclusius per a persones sòcies de l’Ateneu

Nivell requerit: B1Coordinadora:

  • Antinea Ravarotto

Funcionament del grup:

  • Lectura individual del llibre indicat a casa, cadascú pel seu compte
  • Comentari del llibre a travès de la pràctica de la conversa

Antinea Ravarotto

Italiana i filòloga, enamorada de l’ensenyament, professora d’idiomes des de fa 5 anys i professora d’Italià a l’Ateneu. A més d’ensenyar, sóc periodista i, en el meu temps lliure, escriptora de contes infantils.