Grup de lectura en francès (en línia o presencial)


Els grups de lectura són un dels projectes exclusius per a socis i sòcies de l’entitat. Cal inscripció prèvia ja que les places són limitades, però no s’ha de pagar res per apuntar-se. Els grups de lectura són d’inscripció anual (octubre-juny), i si es vol continuar caldrà renovar la inscripció al juny en els períodes indicats. Són grups pensats per a adults.

Aquest grup està pensat per a persones que ja dominen la llengua francesa (es recomana tenir un nivell B1/Superieur per apuntar-s’hi) i que volen mantenir el nivell posant-la en pràctica.

La dinàmica del grup consisteix en que la coordinadora proposa uns llibres cada trimestre (un al mes), cada persona se’l llegeix pel seu compte i la sessió de trobada serveix per a posar en comú i compartir impressions sobre el llibre, l’autor/a, els personatges, etc.

Per saber quin nivell tens de francès fes aquí una prova de nivell.

A l’octubre llegirem L’Anomalie (Prix Goncourt 2020), de Herve Le Tellier, al novembre Charlotte, de David Foenkinos i al desembre On ne voyait que le bonheur, de Gregoire Delacourt.


Cada primer dilluns de mes de 20 a 21 h (en línia)

Cada segon dilluns de mes de 20 a 21 h

Inici: Octubre

Finalització: Juny

Preu: Els grups de lectures són gratuïts i exclusius per a persones sòcies de l’Ateneu

Nivell requerit: B1 / SuperieurCoordinadora:

  • Annick Beauvois

Funcionament del grup:

  • Lectura individual del llibre indicat a casa, cadascú pel seu compte
  • Comentari del llibre a travès de la pràctica de la conversa en francès

Annick Beauvois

Professora de francès, nascuda a Arras, al nord de França. Llicenciada en filologia per la Universitat de Lille III i la Sorbone de París, així com de Traducció i interpretació d’idiomes per l’Universitat Autònoma de Barcelona, és professora de l’Ateneu des de fa més de 10 anys. També ha treballat com a traductora i docent a escoles de turisme i empresarials a Barcelona.