Un final de trimestre singular

Benvolguts, benvolgudes alumnes,

Avui que acabem el segon trimestre del curs 2019/20, confinats i sense el contacte i relació personal que ens cohesiona i enriqueix, us volem agrair el vostre suport i confiança. L’esforç de professors/es i equip tècnic per l’edició de material digital o realització de classes online, ha permès que la majoria d’activitats hagin pogut acabar el seu temari i contingut malgrat les circumstàncies adverses i sobrevingudes que estem patint. Aquelles matèries on no ha pogut ser així, estem treballant per poder-les reprogramar tant bon punt sigui possible o bé trobar fórmules que siguin el màxim de positives per a tothom. Darrere de cursos i tallers de l’Ateneu hi ha les relacions laborals de tot un equip professional, però també una entitat sense ànim de lucre que, a diferència d’empreses o altres organitzacions, destina els seus recursos a projectes socials adreçats a col·lectius amb risc d’exclusió o activitats culturals gratuïtes obertes a tothom.

Pel que fa al proper trimestre de primavera, dir-vos que la setmana vinent totes les persones que ja havíeu formalitzat la inscripció rebreu un correu electrònic detallant cas per cas quines mesures es preveuen i si us hi podeu adaptar. Pels qui no us vau inscriure encara i estigueu interessats a fer-ho o ampliar la informació sobre alguna disciplina, podeu demanar-ne informació a secretaria@ateneu.cat o bé inscriure-us directament a través del gestor d’inscripcions.

Us avancem que es plantegen dues opcions segons la disciplina del curs: en alguns tallers la intenció és començar les classes online el dia que estava previst i reprendre-les de manera presencial tant bon punt se’ns hi autoritzi, i en altres retardar l’inici del trimestre i realitzar les setmanes programades finalitzant-lo més tard del previst. Però com us deia, rebreu la informació personalitzada segons el curs on estigueu inscrits.

Som conscients dels moments difícils que ens toca viure i de la solidaritat i empatia que caldrà per tirar endavant com a país. Per això volem demanar-vos que mantingueu la confiança i el suport al projecte de l’Ateneu -només parcialment suportat per l’administració-, del qual en depenen un seguit de projectes socials i culturals que podeu conèixer visitant la nostra web, on també trobareu propostes per apropar-vos l’Ateneu des de casa.

Moltíssimes gràcies i fins ben aviat!

 

Àlvar Roda Fàbregas                                                     Toni Ramon i Algueró 

President                                                                                  Director