Un febrer ple d’oportunitats per aprendre amb l’Ateneu

Aviat comença febrer, un mes ple d’oportunitats per aprendre a l’Ateneu. Us convidem a descobrir algunes de les propostes que comencen en les properes setmanes : monogràfics d’un dia, però també cursos de diverses sessions per descobrir nous interessos.

Aquest divendres comencem a preparar el nostre hort amb el taller Planificació i organització d’un hort d’autoconsum, que tindrà continuïtat amb el monogràfic Calendari de plantació.

L’artterapeuta Elsa Pons ens acompanyarà en els cursos de sis sessions Artteràpia i emocions i Artteràpia i creixement personal per millorar el nostre autoconeixement, però també podrem aprofundir amb Mindfulness: Tècniques de regulació de l’estrès o el Taller d’aromateràpia. Si vols corregir la postura podràs fer Taller per als galindons, i si vols moure’t als ritmes del folklore mallorquí, vine al monogràfic de Ball de bot.

Si el que t’agrada és aprendre a cuinar, et proposem Pastís Sacher sense sucre i sense gluten, La cuina de Carnaval, Pans francesos: la baguette i el brioix o Cuisine française en français¸i no oblidis el monogràfic Alimentació conscient.

I pels que volen aprendre una mica de tot us deixem les propostes: Aprèn a cosir a màquina, Antropologia. El parentiu: les diferents formes de família, Taller de Cant: Cos, respiració, nota i interrelació, Monogràfic d’escriptura:  Que passaria si…. Fotografia de carrer, Revelatge amb el mòbil o el curs Quo vadis, art?

Notícies
Ateneu Santcugatenc, 16, Avinguda de Gràcia, Sant Cugat del Vallès, Vallès Occidental, Barcelona, Catalunya, 08172, Espanya Mapa