Exposicions a l’Ateneu

Encara teniu més de dues setmanes per poder visitar les exposicions que omplen de significat les parets de l’Ateneu. A la sala d’actes, FIRART, Associació d’Art de Sant Cugat, exposa una mostra col·lectiva amb obres de més de vint artistes santcugatencs que sota el títol Xiuxiueig ens teixeixen relats pensats per ser xiuxiuejats i despertar enigmes i emocions silencioses. Una experiència artística que es podrà veure fins al 6 de novembre.

A l’espai de trobada el Dia Internacional de la Salut Mental es va inaugurar l’exposició col·lectiva La Gravetat, amb obres de Magda Costa, Magdalena González, José Joaquín Manzano, Pedro Murcia i Jofre Palau, creades en les classes del taller de Fotografia Participativa del Club Social de l’Espai de Lleure de l’Ateneu, que facilita Amanda Bernal.

Aquesta exposició es converteix en una finestra per acostar la vivència dels participants, que han reflectit amb la imatge les emocions que els ha generat la pandèmia, com els perceben dins la societat i més enllà, com es veu el món a través dels seus ulls…