Inauguració de l’exposició “Paisatges de La Palma”, de Glòria Corrons

La pintora Glòria Corrons de Bonne, sòcia de l’Ateneu, exposa les seves pintures sobre l’illa de la Palma a l’espai de trobada de l’Ateneu del 10 de novembre al 3 de desembre. Durant el matí del dissabte 13 tindrà lloc la inauguració, on podrem gaudir d’una estona amb l’artista.

 

SOBRE L’EXPOSICIÓ

L’illa de la Palma és així.

En aquelles platges la sorra és negra i brilla a la llum d’un sol mandrós, contrastant amb els colors vius de les flors d’arbres i de les altes muntanyes volcàniques.

En aquelles terres gairebé mai es veu la línia de l’horitzó perquè la mar es confon amb els núvols que sempre adopten formes diferents i semblen contar històries a qui sàpiga escoltar-les.

Així l’he vist jo i així he volgut compartir-la amb tots.

 

Horari de visites:

DILLUNS: De 9.30 a 11 i de 16 a 19 h

DIMARTS: De 9.30 a 14 i de 16 a 21 h

DIMECRES: De 9.30 a 10.30 i de 16.30 a 19.30 h

DIJOUS: De 9.30 a 11 i de 16 a 19 h

DIVENDRES:  De 9.30 a 14 i de 16 a 21 h

DISSABTES: De 10 a 13 h

 

BIOGRAFIA

Glòria Corrons de Bonne va néixer a Barcelona i va estudiar a l’escola d’Arts Sumptuàries Massana. Va obtenir el títol de professora d’Estampats Tèxtils i Figurín amb Distinció en l’Institut internacional Feli de Barcelona.

Ha treballat més de vint anys com a Dissenyadora d’Estampats Tèxtils realitzant més de 40 viatges als Estats Units com a venedora dels seus propis dissenys i ha fet també diverses exposicions de pintura a Catalunya i Andalusia.

Com a artista versàtil, Glòria Corrons ha publicat diverses novel·les, poemes, assajos i articles, sent la guanyadora del premi Viola en castellà de l’any 1992 en els Jocs Florals de Sant Cugat, guanyant també un esment especial l’any 1994 en els Jocs Florals de La Floresta i el segon premi en l’I Concurs d’Històries de Ciència-ficció celebrat per l’Ajuntament de la ciutat d’Arcs de la Frontera a Cadis, Andalusia.

Glòria Corrons va estudiar piano en el Conservatori del Liceu de Barcelona i ha actuat com a pianista d’ambient durant 7 anys en el restaurant Bretó TY Bihan de Barcelona, interpretant les seves pròpies composicions, col·laborant també amb altres músics en diferents concerts i festivals de Catalunya, Andalusia i el Rosselló acompanyant a diferents rapsodes i en actuacions de teatre.

El seu últim treball ha estat compondre la banda sonora de quatre documentals per al canal de televisió de Barcelona BTV.

Podeu veure una exposició de les seves últimes pintures, llibres i CDs en la pàgina de Facebook: Gloria Corrons de Bonne

 

Scheduled Activitats