Recuperació postpart

Aquest curs combina les abdominals hipopressives amb la tècnica pilates i un espai per compartir experiències de cirança, per buscar una recuperació postpart completa.

Les abdominals hipopressives són unes tècniques creades pel Dr. Caufriez, fins ara només utilitzades per fisioterapeutes i ginecòlegs, però que actualment professionals especialitzats en RSF (exercicis hipopressius dinàmics) ensenyen per a la seva utilització com a gimnàstica quotidiana. Aquests exercicis són especialmente recomanats per a dones que han donat a llum fa poc temps o que volen prevenir problemes específics d’incontinència o lumbars. A més, en fer-se un treball directe sobre el sòl pèlvic i el diafragma, els hipopressius ens poden ajudar també a millorar les relacions sexuals, restrenyiment o la respiració, així com la posició corporal general.

El mètode Pilates és un sistema de treball corporal que busca la millora de la condició física de la persona. Consisteix en una sèrie d’exercicis que es realitzen a terra a sobre d’una màrfega. Aquests exercicis se centren a reforçar la faixa abdominal per tal d’obtenir un centre fort que pugui aportar seguretat als moviments que realitza la persona.

Aquest grup està especialment recomanat per a exercicis postpart i s’hi pot assistir amb el nadó.

Dijous de 10 a 11 h

Del 29 de setembre al 22 de desembre

Preu: 96€ (sòcia/soci: 84)

Vine amb el teu nadó, treballarem la recuperació de l’abdomen i del sòl pelvià i recuperarem la forma física

Professora:

  • Mónica Roca Ortiz

Conceptes a treballar:

  • Recuperació forma física
  • Treball del sòl pelvià
  • Treball de zona abdominal
  • Gimnàstica hipopressiva
  • Tècnica Pilates

Mònica Roca Ortiz

És professora a l’Ateneu des de fa més de 10 anys, i porta grups de d’hipopressives a més de Pilates i Pilates post-part. Educadora Corporal. Formada a Stott Pilates en MAT (treball de terra) i certificada amb Pilates Method Alliance (PMA) en MAT & STUDIO (Reformer, Cadillac, Chair & Barril). Acompanyament Familiar.
Formada en Psicomotricitat Infantil i Pedagogia Sistèmica (Institut Gestalt). També treballa a Espai Mònica creat al 2006.