Cicle de cinema documental “Món a la fresca”: FREIGHTENED

ENTRADA GRATUÏTA AMB AFORAMENT LIMITAT – Recomanable inscripció prèvia. Reserves a www.ateneu.cat/inscripcions (màxim 4 entrades per persona)

El pati de l’Ateneu Santcugatenc acull els dimecres 5, 12 i 19 de juliol a les 21:30 h la sexta edició del cicle de cinema documental a la fresca entorn a la cooperació, la pau i els drets humans.

Enguany el cicle tindrà com a lema “Els drets humans a la pantalla”.  Una oportunitat de visionar pel·lícules documentals sobre drets humans i comptar amb la veu de les entitats de la Xarxa Solidària de Sant Cugat que ens les presentaran. Una cita estiuenca ineludible per repensar el present, transformar realitats, canviar models i ampliar nous horitzons.

L’entrada és gratuïta però serà necessària inscripció prèvia en aquest enllaç.

 

19 juliol: “FREIGHTENED. El preu real del transport marítim”.

Una audaç investigació que revela la mecànica i els perills del transport marítim. La indústria del transport marítim és la peça clau en l’economia mundial. No obstant això, el funcionament i les normes d’aquest negoci continuen sent en gran manera desconegudes per a molts, malgrat pagar-ne els costos ocults que se’n deriven.

Presenta: Amnistia Internacional

 

Organitza: Xarxa Solidària i Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Col·labora: Ateneu Santcugatenc

Scheduled Activitats