Cistelles de Pagès, cada dijous al pati de l’Ateneu amb La Rural

Cada dijous en horari de 17 a 19 .30h -excepte a l’agost que estarem tancats-, el pati de l’Ateneu serà un dels punts de recollida de les “Cistelles de Pagès” de la Rural de Collserola dins del marc del projecte de l’EcoAteneu.

La Rural és una cooperativa que neix el 2014 entorn a la producció agroecològica a Collserola. Un motor i pilar indispensable per al seu projecte és el vincle i el teixit social amb el territori. Per això venen la seva producció directament al consumidor final de manera local, i ara tindran el seu punt de recollida de cistelles a l’Ateneu de Sant Cugat.

Podràs fer la teva comanda en aquest enllaç: seleccionen cada setmana una varietat d’hortalisses ecològiques de temporada, escollides segons volums de producció però tenint en compte la diversitat que necessites per gaudir de la verdura. La comanda s’haurà de com a tard el dilluns per recollir-la el dijous, i podreu triar entre una cistella d’entre 10 € i 25€ amb fruita i verdura!

Puja al carro de l’EcoAteneu i consumeix el producte directament del productor, del camp a la taula. Amb les Cistelles de Pagès cada dijous de 17.00 h a 19.30 h al patí de l’Ateneu o cada segon i últim dissabte de mes, comprant als matins al Mercat de Pagès de la plaça de Sant Pere.

Consulta el calendari del Mercat a la web de l’Ateneu i visita la web laruraldecollserola.com

Scheduled Notícies Activitats