Dissabtes…Ateneu!

Aquest curs hem consolidat això de que l’Ateneu obri alguns dissabtes al matí, i que aquells més ocupats entre setmana tinguin un espai per venir a fer cursos i tallers a casa nostra! El proper dissabte 10 de juny és la darrera oportunitat que tens aquest curs per provar-ho!

 

Pels amants de la cuina, oferim un taller de cuina depurativa i saludable (detox/bio). Tenim també un racó reservat per aquells curiosos de la jardineria, amb un taller que segur et donarà les indicacions necessàries per posar a punt el jardí o el balcó.

L’Ateneu de dissabtes també és pels amants de la fotografia, sobretot els de la foto digital, amb un monogràfic d’introducció al revelat i l’edició digital amb el programa Lightroom. També pels més manetes, amb un monogràfic de Patchwork amb la Dolors Ribot o bé un taller de restauració de mobles.

La M. Cruz Baron ens introdueix a l’apassionant món de la grafologia amb el monogràfic ‘Ets el que escrius’.

Però si el que vols és posar-te en forma aquest dissabte…tens dues opcions: redescobreix el Pilates amb Jordi Sanz amb un taller de Pilates lúdic o bé vine a fer Zumba en família amb la Roser Estruch i vine amb els més petits de la casa!

Consulta la programació a www.ateneu.cat, afanya’t i reserva la teva plaça!!!