Música d’ahir. Balla la música dels 70-80-90

La dansa jazz és la base del ball modern. Si vols ballar però no vols un curs massa tècnic, simplement ballar sense complicacions per passar-ho bé i mantenir-se en forma, aquest és el teu curs. Per fer-ho fem servir tot allò que li diem música d’ahir, que són tot de músiques dels 70′, 80′, 90′, que les coneixes bé i només necessites deixar-te anar per ballar-les.

Muntarem coreografies, de manera que no només exercitaràs el cos sinó també la memòria i el cap. No cal experiència o coneixements previs en dansa. Només cal que portis calçat còmode i ganes de moure’t!

Dilluns de 10 a 11 h 

Dilluns 11.15 a 12.15 h 

Dimecres de 10.30 a 11.30 h 

Dijous de 10.45 a 11.45 h 

Del 17 de gener al 4 d’abril 

Preu: 89€ (sòcia/soci: 78€) 

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Balla la música dels 70, 80 i 90

Balla i millora la teva memòria, coordinació, orientació i agilitat. Farem estiraments abans i després de ballar

Professora:

  • Montse Moscardó

Conceptes a treballar:

  • Dansa i coreografies
  • Recuperació de la forma física
  • Memòria i agilitat

Montse Moscardó

Montse Moscardó

És ballarina, professora de jazz des de fa més de 4 anys i balladora de country en competició. Des de 2017 imparteix també a l’Ateneu grups de dansa per a mares o pares i nadons i el grup ‘Balla la música d’ahir’.