Taller de panellets gurmet

Al taller de panellets gurmet aprendràs el secret per elaborar un massapà base per poder realitzar després una gran varietat de sabors de panellets. En aquest taller s’elaboraran tres varietats: panellet de castanya, de moscatell i de fruita de la passió.

Durant el taller s’explica el pas a pas de cada elaboració i l’acabat final de cada peça.

No calen coneixements prèvis de cuina.

Divendres de 18 a 20.30 h

29 d’octubre

Preu: 32€ (sòcia/soci: 28€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Per causa de les restriccions en les activitats, i per garantir encara més la seguretat de tothom, no serà possible fer els tastos als cursos de cuina, per tant, els alumnes hauran de venir a classe amb una carmanyola per poder-se endur la part corresponent al tast.

Professora:

  • Maria José Muñoz

Conceptes a treballar:

  • Introducció teòrica
  • Aplicar tècniques d’elaboració

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.