Corona de plume cake de fruites tradicional de Nadal

S’acosta Nadal i és temps de tradició. En aquest taller s’elaborara un plume cake de fruites tradicional típic d’anglaterra en dates nadalenques decorat en forma de corona.

Al taller es donen alternatives per si les fruites confitades no t’agraden. Si vols sorprendre als teus, amb aquest plume cake tan vistós, no perdis aquest taller..

No calen coneixements prèvis de cuina.

Divendres de 18 a 20.30 h

10 de desembre

Preu: 32€ (sòcia/soci: 28€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Per causa de les restriccions en les activitats, i per garantir encara més la seguretat de tothom, no serà possible fer els tastos als cursos de cuina, per tant, els alumnes hauran de venir a classe amb una carmanyola per poder-se endur la part corresponent al tast.

Professora:

  • Maria José Muñoz

Conceptes a treballar:

  • Introducció teòrica
  • Aplicar tècniques d’elaboració

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.