Cassoletes veganes de fruita

Perquè no tota la pastisseria és dolça. En aquest taller aprendràs a elaborar planxes de pa de pessic salades que després podràs omplir amb els farcits que més t’agradin. En aquest cas, s’elaborarà un braç de gitano d’ensalada russa sorprenent.

A l’aula es compartiran trucs molt pràctics perquè l’elaboració quedi perfecta.

No calen coneixements prèvis de cuina.

Dissabte de 10 a 12 h

27 de novembre

Preu: 26€ (sòcia/soci: 22€)

A l’Ateneu hem adaptat horaris, aforaments i mesures higièniques i de distància per complir amb els requisits de la nova normalitat i garantir la seguretat de l’alumnat. Als cursos presencials serà obligatori l’ús de mascareta.

Per causa de les restriccions en les activitats, i per garantir encara més la seguretat de tothom, no serà possible fer els tastos als cursos de cuina, per tant, els alumnes hauran de venir a classe amb una carmanyola per poder-se endur la part corresponent al tast.

Professora:

  • Maria José Muñoz

Conceptes a treballar:

  • Introducció teòrica
  • Aplicar tècniques d’elaboració

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.