Pastisseria creativa per a infants i joves

En aquest taller els nens i nenes d’entre 6 i 15 anys tindran un primer contacte amb la cuina.

Durant la sessió s’expliquen pas per pas diferents receptes tant dolces. Aprendreu a fer diferents tècniques i elaboracions.

El format és masterclass, tot i que l’alumnat ajuda.

T’hi esperem a la cuina de l’Ateneu. 

De 6 a 15 anys

En aquests moments aquest curs no està diponile.

Si essteu interessats, podeu escriure un correu a secretaria@ateneu.cat per estar informat si el tornem a programar.

Disculpeu le molèsties.

ATENCIÓ!

Les inscripcions als cursos i taller d’Infants i Joves s’han de fer a nom de la persona que farà el curs, tot i que sigui menor d’edat.

Professora:

  • Maria José Muñoz Llavero

Conceptes a treballar:

  • Introducció teòrica
  • Aplicar tècniques d’elaboració

Maria José Muñoz Llavero

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.