Cuina i pastisseria per a infants i joves

En aquest taller els nens i nenes d’entre 8 i 15 anys tindran un primer contacte amb la cuina.
Durant la sessió s’expliquen pas per pas diferents receptes tant dolces com salades. Aprendreu a fer diferents tècniques i elaboracions.
El format és masterclass, tot i que l’alumnat ajuda.
T’hi esperem a la cuina de l’Ateneu.
De 8 a 15 anys
Dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12 h
-Setmana 1: 3, 5 i 7 de juliol
-Setmana 2: 10, 12 i 14 de juliol
-Setmana 3: 17, 19 i 21 de juliol
Preu per setmana: 76€ (sòcia/soci: 67€)
Professora:
- Maria José Muñoz Llavero
Conceptes a treballar:
- Introducció teòrica
- Aplicar tècniques d’elaboració
Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.