Cuina i pastisseria per a infants i joves

En aquest taller els nens i nenes d’entre 8 i 15 anys tindran un primer contacte amb la cuina.

Durant la sessió s’expliquen pas per pas diferents receptes tant dolces com salades. Aprendreu a fer diferents tècniques i elaboracions.

El format és masterclass, tot i que l’alumnat ajuda.

T’hi esperem a la cuina de l’Ateneu. 

De 8 a 15 anys

Dilluns, dimecres i dijous de 10 a 12 h

-Setmana 1: 4, 6 i 7 de juliol

-Setmana 2: 11, 13 i 14 de juliol

-Setmana 3: 18, 20 i 21 de juliol

Preu per setmana: 75€ (sòcia/soci: 66€)

Professora:

  • Maria José Muñoz

Conceptes a treballar:

  • Introducció teòrica
  • Aplicar tècniques d’elaboració

Maria José Muñoz

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.