Cuina i pastisseria per a infants i joves

En aquest taller els nens i nenes d’entre 8 i 15 anys tindran un primer contacte amb la cuina.

Durant la sessió s’expliquen pas per pas diferents receptes tant dolces com salades. Aprendreu a fer diferents tècniques i elaboracions.

El format és masterclass, tot i que l’alumnat ajuda.

T’hi esperem a la cuina de l’Ateneu. 

De 8 a 15 anys 

Dilluns, dimecres i divendres de 10 a 12 h 

-Setmana 1: 3, 5 i 7 de juliol 

-Setmana 2: 10, 12 i 14 de juliol 

-Setmana 3: 17, 19 i 21 de juliol 

Preu per setmana: 76€ (sòcia/soci: 67€) 

Professora:

  • Maria José Muñoz Llavero

Conceptes a treballar:

  • Introducció teòrica
  • Aplicar tècniques d’elaboració

Maria José Muñoz Llavero

Enamorada de la rebosteria creativa i la pastisseria en general. Coordina el blog Tartas de Luna Llena, té els certificats de professionalitat de Pastisseria i confiteria així com el de docència per a la Formació Professional per la Ocupació.